Tankcontainers

Suche

Trailer type
Marke
Artikelnummer
Filter anwenden

Tweedehands hulpmiddelen

Equipped4U verkoopt diverse tweedehands hulpmiddelen voor het transporteren van goederen, met name vloeistoffen en gassen. Diverse soorten goederen worden met behulp van een hulpmiddel veilig en onbeschadigd vervoerd naar hun eindestemming. De hulpmiddelen, gastanks en swap body’s zijn beschikbaar met een inhoud van 20.000L tot 30.000L. De vervoersmiddelen kunnen gebruikt worden onder een minimumtemperatuur van -40 graden Celsius en een maximumtemperatuur van +120 graden Celsius. Dit verschilt echter per type gastank. De gastanks zijn 20FT lang en kunnen worden gemonteerd op een oplegger om te worden vervoerd.

Beschikbare tweedehands hulpmiddelen

De tweedehands hulpmiddelen die Equipped4U aanbiedt zijn gemaakt door verschillende producenten. Het aanbod bestaat dan ook uit hulpmiddelen van verschillende merken, zoals GASCON en MTK. De producten zijn geïnspecteerd en worden geleverd met een geldig certificaat. De inspectie vindt elke 2,5 of 5 jaar plaats. Dit is afhankelijk van het type en de eisen van de producent. Door verschillen in de uiterlijke staat, opties, bouwjaar en capaciteit variëren de prijzen voor tweedehands hulpmiddelen. Er is voor elk transportproject een geschikt hulpmiddel beschikbaar in het assortiment van Equipped4U.

Waarom tweedehands hulpmiddelen van Equipped4U?

Equipped4U heeft een groot aantal tweedehands hulpmiddelen in het assortiment. Deze hulpmiddelen kunnen worden gebruikt voor het vervoeren van diverse soorten goederen. Door onze ervaring in de markt kunt u uw vervoersmiddel vaak al binnen 24 uur afhalen. Indien gewenst verschepen uw hulpmiddel wereldwijd naar het juiste adres.  Export platen en exportdocumenten worden na verkoop online beschikbaar gemaakt voor u. Heeft u vragen over onze tweedehands hulpmiddelen? Neem dan contact op met ons ervaren team. Wij helpen u graag verder.

Zweimal wöchentlich ein Update zu unserem Sortiment, Sie können sich jederzeit wieder abmelden.

  Ihr Name
  Ihre Firma
  Ihre E-Mail*
  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp with Arne or Piet for questions