Alle merken

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands voertuigen van alle merken

Bij Equipped4U vind je voertuigen van alle merken. Voor aanhangers, opleggers, vrachtwagens, tankcontainers en nog veel meer kun je terecht in Roosendaal. Alle voertuigen hebben hun eigen specifieke kenmerken en functionaliteiten. Hierdoor is elk voertuig geschikt voor een ander transportproject. Voor het vervoer van alle soorten goederen is er een geschikt voertuig beschikbaar. Met een tweedehands voertuig van Equipped4U heeft u altijd een efficiënte transportmogelijkheid.

Beschikbare voertuigen van alle merken

Equipped4U heeft tweedehands voertuigen van alle merken in het assortiment. Denk aan merken als AJK, Bulthuis, Burg, DESOT, Holland Lift, JOST, LAG, Krone, Manitou, Nilfisk, Nooteboom, Pacton, Schmitz Cargobull, Volvo en meer. De meeste voertuigen in het assortiment zijn gebruikt, maar er zitten ook enkele ongebruikte voertuigen in het aanbod. De prijzen per voertuig verschillen. Daarnaast verschillen ook de prijzen binnen een type voertuig. De prijs is afhankelijk van het soort voertuig, de functionaliteiten, het bouwjaar en de uiterlijke staat. De voertuigen van alle merken worden doorlopen gecontroleerd en geïnspecteerd. Ze worden geleverd met alle benodigde certificaten en voldoen aan de meest recente veiligheids- en milieueisen.

Waarom tweedehands voertuigen van alle merken van Equipped4U?

Bij Equipped4U vindt u alle soorten voertuigen van alle bekende merken. Het assortiment bestaat uit minstens 250 voertuigen en blijft dagelijks groeien door ons Europese inkoopnetwerk. Het assortiment blijft verrassen. Wij schakelen snel en assisteren bij het wereldwijd verschepen of transporteren van uw voertuig. Hierbij bieden we de scherpste prijs voor uw traject. Ons ervaren team zorgt voor een snelle levering tot aan de gewenste deur. Heeft u vragen over de voertuigen of de merken die Equipped4U aanbiedt? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet