Krone

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands voertuigen van Krone

Krone produceert al sinds 1906 transportvoertuigen, zoals opleggers, aanhangers en trailers, van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. In het productieproces en de hele transportsector is milieubescherming heel belangrijk. Hierdoor houden ze zich veel bezig met duurzaamheid en worden er nieuwe standaarden gezet voor ecologie en economie in het productieproces. Dit komt terug in het ontwerp van de transportmiddelen. Elk voertuig heeft zijn eigen functionaliteiten en kwaliteiten. Equipped4U biedt diverse tweedehands voertuigen van Krone aan.

Beschikbare voertuigen van Krone

Binnen het assortiment van Equipped4U bevinden zich verschillende tweedehands voertuigen van Krone. Doordat het milieu en duurzaamheid heel belangrijk zijn voldoen de producten aan de meest recente milieueisen. Daarnaast worden de voertuigen regelmatig gecontroleerd, waardoor ook aan alle veiligheidseisen wordt voldaan. De transportmiddelen worden geleverd met alle benodigde certificaten. De prijzen van de voertuigen verschillen per type voertuig. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de uiterlijke staat, het bouwjaar en de functionaliteiten van het transportvoertuig. De prijzen van de producten van Krone kunnen hierdoor sterk uiteenlopen.

Waarom tweedehands voertuigen van Krone van Equipped4U?

Wanneer u een voordelig transportmiddel wilt aanschaffen is een tweedehands product van Equipped4U van het merk Krone een goede keuze. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 250 voertuigen en het blijft dagelijks groeien door ons Europese inkoopnetwerk. We kunnen snel schakelen en assisteren graag bij het wereldwijd verschepen of transporteren van de producten. Vaak kunt u al binnen 24 uur de weg op. Heeft u vragen over de beschikbare tweedehands voertuigen van Krone? Neem dan contact met ons op.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet