Van Hool

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands voertuigen van Van Hool

Al meer dan 70 jaar is Van Hool uit België is wereldwijd producent van industriële voertuigen, bussen en autocars. Hieronder vallen tankopleggers, tankcontainers, containerchassis, schuifzeilopleggers, plywoodopleggers en opleggers. Daarnaast produceren ze ook voertuigen op maat of voor speciale projecten. Het aanbod is dus zeer gevarieerd. De artikelen worden uitgevoerd volgens de nieuwste technologieën. Alle voertuigen zijn van hoge kwaliteit, zeer betrouwbaar en de afwerking is uiterst verzorgd. Bij Equipped4U vindt u alle verschillende soorten opleggers van Van Hool in tweedehands variant.

Beschikbare voertuigen van Van Hool

De tweedehands voertuigen van Van Hool zijn degelijk, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. De industriële voertuigen zijn geconstrueerd volgens de principes van een modulaire opbouw. Om de kwaliteit te waarborgen worden de voertuigen uitvoerig onderhouden en gecontroleerd. Ze worden geleverd met alle benodigde certificaten. Daarnaast voldoen alle producten aan de meest recente milieu- en veiligheidseisen. De producten verschillen enorm in prijs. De prijs is afhankelijk van onder andere het type voertuig, de functionaliteiten, het bouwjaar en de uiterlijke staat. Door de vele opties is er altijd een geschikt industrieel voertuig aanwezig voor uw transportproject.

Waarom tweedehands opleggers van Van Hool van Equipped4U?

Equipped4U verkoopt alle tweedehands industriële voertuigen van Van Hool en andere bekende merken. Het almaar groeiende assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 250 voertuigen. Er is dus altijd een voertuig dat voldoet aan uw wensen. Door onze manier van werken kunnen wij snel schakelen. Daarnaast assisteren we bij het wereldwijd verschepen of transporteren van uw gekochte voertuig. Hiervoor bieden we de scherpste prijs. Heeft u vragen over de tweedehands industriële voertuigen van Van Hool? Neem contact op met ons ervaren team.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet