Trucks

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands trucks

Tweedehands trucks zijn geschikt voor iedere vracht. Trucks zijn inzetbaar om diverse soorten goederen onbeschadigd naar hun eindbestemming te vervoeren. Een vrachtwagen mag de maximale massa van 3500 kg overschrijden. Vanwege het gewicht en de omvang van de vrachtwagen zijn specifieke vaardigheden en een speciaal rijbewijs vereist.

Beschikbare tweedehands trucks

Er bestaan verschillende varianten trucks. Deze verschillen in uitvoering, maten en prijsklassen. Hierdoor is er voor elk soort vervoer een passende oplossing. Equipped4U biedt tweedehands vrachtwagens aan met een gesloten bak, open bak of afdekzeil aan. Voor vloeibare stoffen zijn tankwagens beschikbaar. Trucks beschikken vaak over een laadklep of afdekzeil aan de zijkant om het laden en lossen efficiënt en makkelijk te maken. Vanwege de flexibiliteit van de opbouw kunnen vrachtwagens voor vrijwel alle soorten transport gebruikt worden.

Equipped4U heeft een groot aanbod aan tweedehands trucks van verschillende merken en producenten, zoals MAN, Volvo, Renault, Mercedes-Benz, IVECO, Terberg, DAF, Scania en meer. De prijzen van tweedehands vrachtwagens variëren enorm. Dat komt doordat de prijs afhankelijk is van de functionaliteiten van de vrachtwagen, de opbouw, de uiterlijke staat en het bouwjaar. Door het grote aanbod en de diversiteit aan soorten en prijzen is er altijd een geschikte truck beschikbaar.

Waarom tweedehands trucks van Equipped4U?

U kunt uw tweedehands truck aanschaffen bij Equipped4U. Equipped4U beschikt over een groot aantal tweedehands vrachtwagens met verschillende opties en opbouwen. Hierdoor is er altijd een vrachtwagen beschikbaar die voldoet aan uw wensen. Door onze uitstekende (markt) ervaring kunnen wij u de beste service bieden met een snelle levering tot de gewenste deur. Voor vragen of advies over het aanschaffen van tweedehands trucks kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet