Opleggers

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Gebruikte opleggers

De gebruikte opleggers van Equipped4U beschikken over een vaste laadbak. In beginsel is deze laadbak open, maar tegenwoordig wordt deze vaak voorzien van een huif, zodat goederen onbeschadigd aankomen op hun bestemming. Er zijn verschillende soorten open en gesloten opleggers, zoals koel/vries opleggers, tank opleggers, gesloten opleggers, uitschuifbare opleggers, etc. Elke oplegger is ontworpen om specifieke goederen veilig en onbeschadigd te transporteren. De tweedehands opleggers zijn uitgerust met handige opties die ervoor zorgen dat laden en lossen sneller of gemakkelijker gaat, zoals een liftas, laadklep, zijdeur, afstandsbediening, koelmotor, etc. Een oplegger van Equipped4U is ideaal voor efficiënt en eenvoudig transport.

Beschikbare tweedehands opleggers

Er zijn veel producenten van opleggers. Equipped4U biedt daarom tweedehands opleggers aan van verschillende merken zoals Schmitz Cargobull, Renders, Pacton, Talson, Kässbohrer, Bulthuis, Fruehauf, York, System Trailers, Mafa, Van Hool, Krone, Groenewegen en van Eck. Naast tweedehands opleggers beschikt Equipped4U ook over nieuwe opleggers. De prijzen van de opleggers zijn afhankelijk van de staat van de oplegger, de opties en het bouwjaar. Hierdoor is er altijd een geschikte oplegger beschikbaar.

Waarom tweedehands opleggers van Equipped4U?

Equipped4U is dé plek voor tweedehands opleggers. Wij hebben een grote voorraad gebruikte opleggers beschikbaar op ons eigen terrein in Roosendaal. Onze voorraad blijft groeien en bestaat inmiddels uit meer dan 250 verschillende voertuigen, zowel tweedehands als ongebruikt. Wij hebben voor alle projecten een passende oplossing tegen een scherpe prijs. Door onze werkwijze kunnen wij snel schakelen en heeft u de gewenste oplegger binnen 24 uur in bezit. Neem contact op voor meer informatie over onze tweedehands opleggers.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet