Tankcontainer

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands tankcontainer

Equipped4U verkoopt diverse tweedehands tankcontainer voor het transporteren van goederen, met name vloeistoffen en gassen. Diverse soorten goederen worden met behulp van een hulpmiddel veilig en onbeschadigd vervoerd naar hun eindestemming. De tankcontainer, gastanks en swap body’s zijn beschikbaar met een inhoud van 20.000L tot 30.000L. De vervoersmiddelen kunnen gebruikt worden onder een minimumtemperatuur van -40 graden Celsius en een maximumtemperatuur van +120 graden Celsius. Dit verschilt echter per type gastank. De gastanks zijn 20FT lang en kunnen worden gemonteerd op een oplegger om te worden vervoerd.

Beschikbare tweedehands tankcontainer

De tweedehands tankcontainer die Equipped4U aanbiedt zijn gemaakt door verschillende producenten. Het aanbod bestaat dan ook uit tankcontainer van verschillende merken, zoals GASCON en MTK. De producten zijn geïnspecteerd en worden geleverd met een geldig certificaat. De inspectie vindt elke 2,5 of 5 jaar plaats. Dit is afhankelijk van het type en de eisen van de producent. Door verschillen in de uiterlijke staat, opties, bouwjaar en capaciteit variëren de prijzen voor tweedehands tankcontainer. Er is voor elk transportproject een geschikt hulpmiddel beschikbaar in het assortiment van Equipped4U.

Waarom tweedehands tankcontainer van Equipped4U?

Equipped4U heeft een groot aantal tweedehands tankcontainer in het assortiment. Deze tankcontainer kunnen worden gebruikt voor het vervoeren van diverse soorten goederen. Door onze ervaring in de markt kunt u uw vervoersmiddel vaak al binnen 24 uur afhalen. Indien gewenst verschepen uw hulpmiddel wereldwijd naar het juiste adres.  Export platen en exportdocumenten worden na verkoop online beschikbaar gemaakt voor u. Heeft u vragen over onze tweedehands tankcontainer? Neem dan contact op met ons ervaren team. Wij helpen u graag verder.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet