Bulthuis

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands trailers van Bulthuis

Bulthuis heeft ruim 30.000 verschillende artikelen voor trailers en trucks op voorraad. Een groot deel van deze artikelen zit in het tweedehands assortiment van Equipped4U. In het assortiment bevinden zich voornamelijk kippers, schuifvloeren, opleggers, aanhangwagens en truckopbouwen. Deze voertuigen hebben allemaal verschillende afmetingen en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De trailers zijn gemaakt van staal of aluminium. Ze beschikken over starre assen, maar kunnen aangevuld zijn met naloopassen. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor een stuursysteem. De opleggers zijn daardoor zeer wendbaar en kunnen elke laad- en losplek bereiken.

Beschikbare opleggers van Bulthuis

De opleggers van Bulthuis zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Door het grote verschil in functionaliteiten verschilt de prijs tussen de verschillende typen opleggers. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de uiterlijke staat en het bouwjaar van de oplegger. De opleggers worden regelmatig grondig gecontroleerd en onderhouden. Hiermee wordt de kwaliteit van de trailers gewaarborgd. Daarnaast beschikken de voertuigen over alle benodigde certificaten en voldoen ze aan de meest recente veiligheids- en milieueisen.

Waarom tweedehands trailers van Bulthuis van Equipped4U?

Een tweedehands trailer van Bulthuis is een voordelige keuze. Er zit een groot verschil in prijs tussen nieuwe en tweedehands trailers, terwijl gebruikte trailers vaak nog vele jaren mee kunnen. Als u een overweegt een nieuwe trailer aan te schaffen, kijk dan ook zeker naar de tweedehands trailers die Equipped4U aanbiedt. Heeft u vragen of wenst u advies over de trailers van Bulthuis? Neem dan zeker contact met ons op. Ons ervaren team staat voor u klaar.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet