Groenewegen

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands voertuigen van Groenewegen

De trailers en aanhangers van Groenewegen zijn van hoge kwaliteit, zijn robuust gebouwd en gaan jaren mee. Het zijn voornamelijk standaardopleggers, zoals heavy duty containerchassis, de kastenoplegger en schuifzeil opleggers. Al deze voertuigen hebben hun eigen specifieke kwaliteiten en functionaliteiten en zijn geschikt voor het vervoeren van diverse soorten goederen. Hierdoor is er altijd een geschikt voertuig beschikbaar voor uw transportproject.

Beschikbare voertuigen van Groenewegen

Equipped4U heeft een assortiment tweedehands voertuigen van alle bekende merken. Hieronder valt ook het merk Groenewegen. Naast gebruikte voertuigen hebben we ook enkele ongebruikte voertuigen ter beschikking. De voertuigen verschillen in prijs. De prijs is namelijk afhankelijk van het type voertuig, de uiterlijke staat, de functionaliteiten en het bouwjaar. De voertuigen beschikken over alle benodigde certificaten en voldoen aan alle veiligheidseisen en milieuregels. Ze worden regelmatig grondig gecontroleerd. Een tweedehands transportmiddel van Groenewegen is een goede keuze. Het gaat bij de aankoop van een transportmiddel over een grote investering. Doordat tweedehands transportmiddelen goedkoper zijn dan nieuwe producten is dit een voordelige oplossing.

Waarom tweedehands voertuigen van Groenewegen van Equipped4U?

De voertuigen van Groenewegen bij Equipped4U zijn een goede keuze wanneer u een voordelig transportmiddel wilt aanschaffen. Het assortiment bestaat uit meer dan 250 voertuigen en groeit wekelijks. Door het Europese inkoopnetwerk blijft het assortiment verrassen. Wij bieden een snelle levering aan tot aan de gewenste deur. Door onze manier van werken kunnen we assisteren bij het wereldwijd verschepen of transporteren van uw transportmiddel. Wij bieden voor uw traject de beste prijs. Heeft u vragen over de tweedehands voertuigen van Groenewegen? Neem dan zeker contact met ons op.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet