MTK Containers

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands containers van  MTK Containers

Equipped4U beschikt over alle soorten containers van MTK Containers. Deze tweedehands containers zijn beschikbaar voor de verkoop. U kunt hierbij denken aan containers geschikt voor het vervoeren van vloeistoffen, gassen, poeders of gevaarlijke stoffen. De containers bevatten een metalen frame, waarmee ze gemakkelijk bevestigd kunnen worden op een oplegger. Het is natuurlijk ook mogelijk de container zonder frame op een chassis te plaatsen. Het vat van de container bestaat uit roestvrij staal en een beschermings- en isolatielaag van aluminium en polyurethaan. Hiermee kunt u veilig stoffen met temperaturen van -40 graden Celsius tot +120 graden Celsius vervoeren. De containers van MTK Containers zijn beschikbaar in diverse formaten en soorten.

Beschikbare containers van MTK Containers

De tweedehands tankcontainers van MTK Containers zijn zeer geschikt voor het vervoeren van allerlei soorten stoffen. Daardoor is er voor elk transportproject een container beschikbaar. De containers worden regelmatig grondig gecontroleerd en voldoen aan alle veiligheids- en milieueisen. Ook beschikken ze over alle benodigde certificaten. Hiermee wordt de kwaliteit van de containers bewezen. De prijzen van de containers verschillen flink. De prijs is afhankelijk van de afmeting van de container, de functionaliteiten, het bouwjaar en de uiterlijke staat. Er zijn veel opties beschikbaar. Hierdoor is er altijd een geschikte container aanwezig.

Waarom tweedehands containers van MTK Containers van Equipped4U?

Containers van MTK Containers kunt u aanschaffen bij Equipped4U. De containers zijn goed onderhouden en van hoge kwaliteit. Ze kunnen nog jaren mee. Het assortiment van Equipped4U groeit wekelijks en bestaat inmiddels uit meer dan 250 verschillende voertuigen. Bij Equipped4U vindt u de juiste container van MTK Containers voor de scherpste prijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet