Pacton Trailers en Opleggers

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands trailers van Pacton

Pacton Trailers ontwerpt opleggers en aanhangwagens op maat. Denk daarbij aan open opleggers, schuifzeil opleggers, kraanopleggers, semi-diepladers, aanhangwagens, containerchassis, chassis voor carrosserieopbouw, kipchassis, dolly’s, binnenladers en trucks. Hierin is Pacton een van de voorlopers in de internationale transportwereld. De trailers zijn van hoge kwaliteit en staan voor veiligheid en een lange levensduur. Ook het milieu wordt permanent in het oog gehouden. Bij Equipped4U zijn veel tweedehands trailers van Pacton beschikbaar.

Beschikbare opleggers van Pacton

Doordat kwaliteit en veiligheid bij Pacton hoog in het vaandel staan worden de opleggers regelmatig onderhouden en goed geïnspecteerd. Hierdoor voldoen ze altijd aan de meest recente milieu- en veiligheidseisen. Ook worden alle benodigde certificaten meegeleverd. Doordat elke oplegger anders is, ze ander functionaliteiten hebben en ze geschikt zijn om een ander soort goederen te vervoeren, lopen de prijzen flink uiteen. Ook binnen hetzelfde type oplegger varieert de prijs. De prijs is gebaseerd op het type oplegger, de functionaliteiten, het bouwjaar en de uiterlijke staat. Daarnaast ligt de prijs enorm lager dan de prijs voor een nieuwe oplegger. Hierdoor is een tweedehands oplegger van Equipped4U een zeer voordelige keuze. U krijgt een nieuwe oplegger die nog jaren mee kan voor een tweedehands prijs.

Waarom tweedehands trailers van Pacton van Equipped4U?

Equipped4U beschikt over een groot assortiment van meer dan 250 verschillende tweedehands transportmiddelen, zoals aanhangers, opleggers hoogwerkers en nog veel meer. Dit assortiment blijft groeien en verrassen. Er is altijd een geschikt transportmiddel voor u aanwezig. Heeft u vragen over de tweedehands trailers van Pacton? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers. Ze helpen u graag.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet