Volvo

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands bakwagens van Volvo

Sinds 1928 bouwt Volvo betrouwbare zware trucks. Hierbij zijn kwaliteit, veiligheid en het milieu belangrijke elementen. De trucks hebben verschillende functionaliteiten, denk aan een schuifzeil, meerdere assen, lagere laadruimte, enz. Elke truck is voor het vervoeren van een specifiek soort goederen. Natuurlijk zijn er ook trucks beschikbaar voor algemeen gebruik. Door de verschillende functies is er altijd een truck van Volvo geschikt voor uw specifieke transportproject.

Beschikbare bakwagens van Volvo

De voertuigen van Volvo die beschikbaar zijn bij Equipped4U hebben allemaal unieke eigenschappen en functionaliteiten. Hierdoor varieert de prijs van de trucks enorm. De prijs is afhankelijk van de functionaliteiten, de uiterlijke staat en het bouwjaar. Doordat Equipped4U enkel tweedehands voertuigen aanbiedt ligt de prijs lager dan bij nieuwe trucks. Door de regelmatige controle en het goede onderhoud zijn de trucks nog jaren bruikbaar. Daarnaast voldoen ze aan alle veiligheids- en milieueisen. Ze beschikken over alle benodigde certificaten. U kunt dus veilig de weg op met een tweedehands truck van Volvo.

Waarom tweedehands bakwagens van Volvo van Equipped4U?

Equipped4U verkoopt verschillende typen tweedehands trucks van Volvo. De trucks zijn beschikbaar met diverse toepassen en geschikt om veel verschillende soorten goederen te vervoeren. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 verschillende voertuigen. Het aanbod blijft verrassen, doordat het wekelijkst groeit. Wilt u uw truck in het buitenland ontvangen? Wij assisteren bij het wereldwijd transporteren of verschepen van uw truck. Hiervoor bieden we de scherpste prijs. Neem contact op met Equipped4U voor vragen of advies over de tweedehands voertuigen van Volvo.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet