Tankcontainers

Zoeken

Trailer type
Merk
Voorraad nummer
Pas filters toe

Tweedehands tankcontainers

In het assortiment van Equipped4U bevinden zich verschillende tweedehands tankcontainers die beschikbaar zijn voor de verkoop. Deze tankcontainers kunnen worden gebruikt voor het transporteren van vloeistoffen, gassen en poeders. Ze zijn ook uitermate geschikt voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen. De tankcontainers worden geleverd in een metalen frame, maar een tankcontainer kan ook zonder frame op een chassis of oplader worden geplaatst. De tankcontainer bestaat uit een vat van roestvrijstaal. Om het vat heen zit een isolatie- en beschermingslaag, gemaakt van polyurethaan en aluminium. De tweedehands tankcontainers zijn beschikbaar in diverse soorten en formaten. Ze kunnen stoffen met een minimumtemperatuur van -40 graden Celsius en een maximum van +120 graden Celsius veilig transporteren.

Beschikbare tweedehands tankcontainers

Equipped4U verkoopt verschillende tweedehands tankcontainers. Deze containers zijn onder andere van de merken GASCON en MTK. Verder omvat het assortiment van Equipped4U transportmiddelen van Van Hool, Welfit Oddy, UBH, Consani, CPV en CIMC. Door het uitgebreide assortiment is er altijd een oplossing beschikbaar voor uw transportproject. De tankcontainers van Equipped4U worden geleverd met een geldig inspectiecertificaat dat 2,5 of 5 jaar geldig is. De geldigheid van het certificaat is afhankelijk van het type tankcontainer en de eisen van de producten. De prijzen van de tweedehands tankcontainers variëren. Dit is afhankelijk van het bouwjaar, de inhoud en de uiterlijke staat.

Waarom tweedehands tankcontainers van Equipped4U?

De tweedehands tankcontainers van Equipped4U kunnen worden gebruikt voor het transporteren van gevaarlijke en ongevaarlijke vloeistoffen en gassen. Equipped4U heeft een ervaren team dat dagelijks wordt ingezet om een optimale levering te verzorgen. Wij leveren uw tweedehands tankcontainer snel tot aan de gewenste deur. Bij Equipped4U vindt u de juiste tankcontainer voor de scherpste prijs. Neem contact met ons op voor vragen of advies over de tweedehands tankcontainers.

2x per week een update over ons assortiment, uitschrijven kan op elk moment. Onze nieuwsbrieven worden in het Engels verstuurd.

  Uw naam

  Uw bedrijf

  Uw E-mail*

  Aanwas 25
  4704SC ROOSENDAAL
  The Netherlands
  WhatsApp direct met Arne of Piet